Friss hírek

Vona és a matek

2009. november 21., szombat , Posted by Polip at 16:50


Már kezdem unni, hogy mindenről csak a Jobbik jut eszembe, mégis kénytelen az ember velük foglalkozni, mert hihetetlen gázos működésüknek hihetetlen politikai felhajtó ereje van.
 
Szegedi Csanádtól megtudtuk, hogy Sajóbábonyban a sajtó téves tájékoztatásával szemben az igazság az, hogy cigánybűnözők támadtak a békés magyar lakosságra. Vona ezért ellátogatott cigánynézőbe, hogy igazságot, meg észt osszon. 


A sajóbábonyi "roma-gárda" incidensről mindenki hallott és senki sem csodálkozott. Érett a helyzet régóta egy kis finom összecsapásra. Vona aztán elsimította a helyzetet, Lakatos borsodi cigányvajdával nem fogott kezet, mert azt mondta, erre csak akkor kerülhet sor, ha a cigányok érdemesek lesznek rá. A cigányok erre megsértődtek, amin pedig még egy kurucinfós tudósító is értetlenkedik. Hiszen a dolgok egyetemes rendje szerint való az, amit Vona mond, csinál, de leginkább nem csinál. Erről jut eszembe, még a Kállainak sem gratulált az etnikai adatgyűjtés szép eszméje miatt.

De hát sok a dolga, mert a fiatal párt fiatal politikusa megirigylette a nagy emberek szórakozását, és most már ő is konferenciákra jár, ahol aztán az alkalmat megragadva ijesztget: "bárki is alakítson kormányt 2010-ben, ha azok nem mi leszünk, akkor annak két lehetősége lesz: vagy végrehajtja a Jobbik programját, vagy átadja a helyét nekünk".
Tiszta sor, ha a Fidesz nyer és nem úgy ugrál, ahogy a Jobbik fütyül, kirugdalják őket az Országházból. A szocik most csak azért maradhatnak, mert véletlenül éppen a Jobbik programját hajtják végre. És program végrehajtás okán, még annak ellenére is maradhatnak a szoclib politikusok, hogy Vona hadúr elégedetlen a képviselők morális állapotával: "Támogatjuk persze, hogy felezzék meg a parlamenti képviselők számát, de nem ez a valódi kérdés, hiszen 386 gazembert, ha megfelezünk, az még csak 200 gazembert jelent..."

Hát számolni nem tud, de istenem, fiatalka még, majd megtanulja. És hát először úgyis csak leszámolni kell, azt meg már most is érti, éppen most bánik el a globalizmussal.
gondola.hu

Currently have 0 megjegyzés:

Leave a Reply

Megjegyzés küldése